22.05.2019 | 12:04
Ники Михайлов oгорчен, каза силни думи за случващото се в Левски
Ако ръководството ме иска, ще остана, каза вратарят

Вратарят на Левски Николай Михайлов даде емоционално интервю след дербито с ЦСКА, загубено с 0:2. Стражът на „сините“ изрази огорчението си от случващото се в любимия му клуб в последните години. Михайлов изтъкна основната грешка, която на „Герена“ повтарят преди началото на всеки сезон – да гонят по 10-15 футболисти и да привлича нови на тяхно място.

„Нямам притеснения преди баража. По-добри сме и от Славия, и от Етър. Мястото на Левски е в Европа. Трябва да си свършим работата във вторник. След това предстоят много промени. Даже започнаха да се случват. След тях се надявам Левски да е там, където му е мястото. Защото това не е моят Левски. Аз го гледам и като фен, и като футболист. Левски трябва да си вдигне още много, много нивото. Видяхте хората как ни подкрепяха, заслужават го“, коментира Михайлов.

„Всяко лято нови футболисти, това не е правилният път. Играл съм години наред в чужбина и знам какво е. Който всяко лято маха по 15 футболисти и ги сменя с нови, не стига доникъде. Не знам вече кой пореден треньор се сменя… Какво ли не се направи с този клуб, хората са изтормозени“, огорчен е стражът на „сините“.

„Аз съм в Левски, обичам Левски и ще се радвам да остана в Левски. Омръзна ми от спекулации. Не е приятно по 36 пъти на ден да ме питат приятели – оставам или не оставам. Искам да остана и да радвам феновете. Радвам се, че съм тук, давам всичко от себе си. Ако ръководството иска да остана, ще остана. Имало е един разговор, много общ, в който нищо конкретно не се говори. В рамките на следващите десет дни ще се знае със сигурност. Имам договор за още десет дни“, добави Ники Михайлов.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране