19.10.2019 | 12:24
Николай Хаджигенов: Борисов винаги е бил страхлив и е готов да избяга
Пред избиратели в Ямбол премиерът споделя, че ако в България има война, той би избягал
“Този политически клоун беше смешен първият половин мандат. Сега, на третия половин мандат, на края си, защото той е към края си половината му мандат, ние виждаме един шишкав шубелисан чичко. Виждаме същността му. Той винаги е бил страхлив и той е готов да избяга.”, заяви в снощното издание  на предаването “ЕвроДикоФ” адвокат Николой Хаджигенов, част от станалото популярно отровно трио, коментирайки видео на премиерът Бойко Борисов, в което той пред избиратели в Ямбол споделя, че ако в България има война, той би избягал.
“Затова ще зарежем народа тук. Ако има войводи и хайдути – оправяйте се. Аз ще си избягам, защото шкембето си е шкембе и трябва да го пазим.”, коменира още адвокат Хаджигенов.
Професор Велислав Минеков пък обърна внимание на факта, че показаното по време на предаването “ЕвроДикоф” видео на Борисов от Ямбол, било скрито от всички медии.
“Няма медия, която да го е показала. Чух, че имало някакъв отзвук в bTV и в телевизията на БСП, но това, което министър-председателят говори е много интересно и трябваше да се чуе навсякъде.”, категоричен беше скулпторът и допълни, че тези думи на премиера са точно толкова скандални, колкото изтеклите разговори с Мишо Бирата и един такъв човек, трябвало да си отиде незабавно от властта.
оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране