21.05.2015 | 18:30
Николета с нов „подвиг“ – щракна си катеричката в солариум
Зарязаната съпруга отчаяно търси внимание, очаква се да се щракне и гола

Плеймейтката Николета Лозанова тотално изтрещя.

Откакто благоверният й съпруг  Валери Божинов я заряза заради лъснали нейни изневери, тя непрекъснато се навира в очите на хората и изпитва болезнено и патологично желание да се пише непрекъснато за нея.

Въпреки хитрите  опити да заблуди всички и най-вече себе си, че двамата с мъжа си   все още са заедно, истината излезе наяве и мургавелката остана сама да ближе рани и непрекъснато да търси начин как да се задържи  на ВИП повърхността и да докаже, че е принцеса, както сама написа в профила си.

Влюбената в собственото си тяло и  отражение плеймейтка  този път шашна приятелите си във Фейсбук като качи снимка, направена в соларна камера. Докато си пече най-милото на специални лъчи и придобива тен, който си го има по рождение, Лозанова увековечи мига. Тя е сложила семпъл бански, който издава добра епилация на интимните части, а в добавка се виждат чифт кльощави крайници, които тя смята за неустоимо секси.

Докъде ще стигне Николета в желанието си да бъде в центъра на вниманието и непрекъснато да провокира, предстои да видим. Явно фантазията й е безгранична и на следващата снимка ще е напълно гола, пишат във форумите под новината.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране