25.06.2016 | 19:47
Нинова към столични социалисти: Обещавам ви работа, пот и сълзи
”Не ме номинирайте за президент”

Обещавам ви работа, пот и сълзи, но вярвам, че накрая сълзите ще бъдат от радост от победата и радост от това, че ще променим България и ще и дадем надежда и перспектива на хората.Това заяви председателят на БСП Корнелия Нинова в аула ”Максима“ на УАСГ, където проведе среща в събота със социалистите от столичната организация на левицата.

”България чака от нас алтернатива на управлението, няма кой друг да я даде“, посочи тя. ”За нас оттук нататък е важно само едно – пътят, по който БСП поема да е пътят, който да изведе партията до първа политическа сила в държавата“, каза Нинова.

Пред събралите се социалисти Корнелия Нинова обясни целите на БСП. ”Едната е да превърнем БСП в сила, като я променим, а втората е променената и силна левица да промени България“, обясни тя.

”Вашият глас ще определя ключови политики в БСП. Затова стартирахме и вътрешнопартийното допитване за президентската кампания, за да може всеки от вас да си каже мнението. Приемете президентските избори като трамплин за предсрочни парламентарни избори, че нашата победа на президентските е трамплин, за да победим и на парламентарните“, заяви Нинова цитирана от БГНЕС.

Тя помоли членовете да не я номинират за президентските избори, защото е поела ангажимент, ако бъда избрана за председател на БСП, да изведе левицата до победа на парламентарния вот. ”Аз съм последователен човек и няма да се отклоня от поетия ангажимент. Няма да гоня лична кариера и да оставя това, което съм обещала пред цялата партия“, посочи тя.

”На Конгреса казахме, че ще направим комуникационна революция, което означава да отворим партията към всички, които представляваме, към работници, млади хора, студенти, майки“, допълни Нинова.

Тя обясни, че към момента са проведени над 20 срещи с различни структури, като в тези срещи е търсена подкрепа и експертиза.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране