18.11.2023 | 11:40
Нинова се врътна на 180 градуса само за ден – БСП отива на среща с Васил Терзиев
Корнелия се е спазарила с Васко Ухото за София

Общинският съветник от ГЕРБ Георги Георгиев, заяви, че е налице информация, че Васил Терзиев е водил разговори с Корнелия Нинова, заяви той пред BTV.

По думите му Стилиян Петров също бил обсъждан за кандидат за кмет. „ГЕРБ няма да отиде на среща с ПП-ДБ-Спаси София, защото имаме информация, че Васил Терзиев е водил разговори, преди да ни изпрати официална покана, с Корнелия Нинова“, заяви общинският съветник от ГЕРБ Георги Георгиев във връзка с избора на председател на СОС.

„Снощи Свиленски потвърди, че депутатите от БСП ще отидат на преговори, тъй като общинските съветници от БСП няма да отидат. Т. е. вървят пазарлъци отвъд поканите и ние няма да участваме в такива постановки“, добави Георгиев.

„Срещал ли се е Борис Бонев с Корнелия Нинова. Водени ли са разговори между Терзиев и Нинова?“, попита той.

„Днес ПП-ДБ трябва да отговорят как ще управляват. Нямат мнозинство. Трябва да се работи с ясни принципни приоритети“, каза Георгиев.

Той посочи, че кандидатът на ПП-ДБ-Спаси София за председател на СОС – Борис Бонев, е претърпял провал и отново ще претърпи, освен ако вече не са си стиснали ръцете с БСП и „Възраждане“.

„Не може преди изборите да обясняваш колко лошо е БСП, колко е опасна за София е Ваня Григорова, а след 10 дни да го забравиш“, подчерта общинският съветник от ГЕРБ.

„Не съм обвинявал кмета, но виждайки как града гори…Не е трудно да се предвиди, че може да се случи подобно нещо, когато разрешаваш на двете най-големи футболни агитки да протестират“, коментира Георгиев протестите срещу БФС.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране