21.11.2020 | 13:00
Нонстоп купон с Борисов: Съсипани сме, но хората имат пари!
Премиерът и Севда тв продължават с интернет шоуто "България побеждава пандемията"

Интернет шоуто на Бойко Борисов продължи с ударна сила в съботния ден. Само за час-два преди обед той навъртя пет клипа във „Фейсбук“, които трябваше да зарадват българите колко добре ги управлява. Разбира се, основната тема бе „Успехът на България в тежките времена на пандемията“. Теренът на развихрянето бе районът на Самоков – Дупница, пише „Сега“.

Най-напред той посети завод за военна техника, който произвежда и други стоки. В статус Борисов съобщи, че от началото на пандемията фирмата е получила близо 390 хил. лв. по мярката 60/40. С парите били запазени близо 80 работни места.

А на живо мисловният му поток роди различни изречения, които в крайна сметка завършиха оптимистично: „Тая пандемия ни се струва от години, а е само от март… Просто ни съсипа. САЩ ги съсипа, Европа е в пълен локдаун… Хем не дава никакъв резултат от заболяването, хем – огромни щети за бюджетите… Важното е да работят хората, да имат гаранция, че няма да ги уволняват. Безработицата я държим. Важното е да работят хората, това им донася и психическо здраве, и парА“. Борисов каза още, че през пандемията досега чрез мерките са  дадени 1 млрд. лв. на бизнеса. И понеже самоковската фирма изнася в доста азиатски страни, Борисов се възрадва, че в Египет и Саудитска Арабия преди време го посрещнали с колите, които тъкмо сега видял.

Изяви, но телевизионни, в събота преди обед имаха и двама от подчинените на Борисов. Вицепремерът Томислав Дончев заяви, че парламентарните избори догодина ще се проведат, няма план за отлагането им. Мисли се как гласуването да не води до рискове за хората.

Столичният кмет Йорданка Фандкова пък коментира, че коледният пазар на „Славейков“ бил отложен, а този в Градската градина щял да бъде проверяван и затворен, ако не се спазват мерките. Според нея е възможно т.нар. зелени коридори в магазините да се възстановят във варианта от пролетта: от 8.00 до 10.00 ч. влизат само възрастни хора, а през останалите часове достъп да имат всички; за аптеките пък да няма ограничения.

Loading...

2 коментара

 1. Бегай Баци каза:

  „Д**бa мaйka им глyпава!
  Давай да бегаме от тука.“
  ….. Тъй рече ТYЛYПА и избега…

 2. Бегай Баце..... каза:

  „Д**бa мaйka им глyпава!
  Давай да бегаме от тука.“
  ….. Тъй рече ТYЛYПА и избега…

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране