21.09.2020 | 0:41
Нов цирк: Ники Михайлов е обиден на Балъков
Имало е неуважителни коментари преди двубоя на стадион “Георги Аспарухов”

Капитанът и вратар на “Левски” Николай Михайлов явно е останал жегнат от думи на главния мениджър на ЦСКА 1948 Красимир Балъков преди мача между двата отбора, който “сините” спечелиха с категоричното 3:0.

Легендата на футбола ни обясни, че за новака в елита е философия да се залага на български момчета, а за “сините” е план С поради ситуацията в момента.

При тежката финансова криза на “Герена” се върнаха към корените си, привличайки в състава свои юноши, което нямаше да се случи, ако ситуацията от миналата година се бе запазила. Тогава дори Михайлов бе резерва на черногореца Милан Миятович.

Вратарят обаче обясни, че е имало неуважителни коментари преди двубоя на стадион “Георги Аспарухов”.

“Нашият план С е по-добър от техния план А. В медиите излязоха неща, които бяха леко неуважителни към нас. Ние проявяваме уважение към всеки съперник.

Аз лично се уважавам с много хора от техния клуб. Искам да благодаря на феновете за тяхната подкрепа. Аз съм горд от моите момчета. Не искам да навлизам в детайли дали това е вечно дерби, или не. Не ги делим на старо или ново, числа или цифри. За мен е важно да успеем да спасим “Левски”.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране