20.11.2019 | 16:16
Нова шок снимка на дебелата Андреа с провиснали гърди
Мания във фолка: дебнат шишкавелката, за да я разобличат с реални снимки

Поредна шокираща снимка на Андреа взриви социалните мрежи. Певицата, която е напълняла рязко в последните месеци, изглежда наистина ужасяващо. Бившата полузвезда на фолка, която не е вадила хит от цели 6 години, а градеше имидж единствено покрай мнимата си любов с Кобрата, прилича на изскочила от нискобюджетен филм на ужасите. Още повече, че до нея позира мъж с черна тениска с надпис „Смърт за шпионите“, пише Lupa.bg.

„Тази снимка навежда на странни асоциации. Чудна двойка са – мъжа прилича на касапин в свинеферма, застанал до розовеещата Андреа“, смеят се зевзеци в социалните мрежи.

Огромно отекло лице с размерите на месечина, целулитни баджаци и смело извадени на показ меки гърди, провислани почти до пъпа – това се вижда от втрещяващото фото на Теодора, както се казва по паспорт родената край Сапарева баня певица.

Въпреки че очевидно има нужда от скоростна терапия, надебелялата изпълнителка не спира да се изживява като сексбомба и да провокира с вулгарно облекло, което в нейния случай действа наистина страстоубийно. Натирената от Кубрат Пулев чалгаджийка старателно ретушира всички свои кадри и публикува снимки, на които 60% от сланините й се изпаряват. Виртуалният дебелариум на Андреа обаче явно не работи, защото това отприщи нова мания сред феновете й, които са бесни от наглостта на едротонажната перхидролка да се представя за слаботелесна. Сега шишкавелката непрекъснато е дебната, за да бъде изловена в „натурален вид“ и разобличена.

Разкриването на реалната външност на Андреа чрез фотосвидетелства обаче всъщност е много полезно за нея. Така на мига се опровергават гнусните слухове, че от няколко месеца тя заработва в чужбина по специални тарифи. „Кой мъж ще даде и 100 лева за това прасе?! Категорично не може да е вярно“, отсичат естети.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране