28.05.2023 | 16:03
Нови разкрития: Къро разстрелян в автомобила си (снимки)
Митичният крими герой гръмнат на улица „Евъргрийн“

уксозното предградие Констанция в Кейптаун беше разтърсено в четвъртък сутринта от изстрелите, покосили Красимир Каменов – Къро, жената, с която той живее на семейни начала и тяхната икономка и бодигард.

Сцената като от холивудска криминална продукция се разиграла на улица „Евъргрийн“. Килърите стреляли по автомобила, с който Къро и неговите приближени се движели. След стрелбата колата се забила в порта на съседен имот, пишат местни медии. На кадри от мястото на екзекуцията може да бъде забелязана разбитата дворна врата.

Полицейски екипи незабавно се отзовали на местопрестъплението и блокирали улиците на елитния квартал. Облечени в бели гащеризони с качулки криминалисти, претърсваха с часове за улики под зоркия поглед на местните жители.

„Не чух изстрели. Беше тиха сутрин и когато излязох навън, видях полицията и разбрах, че има множество жертви“, коментира съсед на Къро.

Разследващите потвърдиха, че са загинали четирима българи, но към момента няма задържани за престъплението. Местната полиция призова гражданите да помогнат с информация, която да помогне за разкриването на извършителите.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране