26.05.2016 | 16:08
Новият футболист в „Левски” бил побойник и извратеняк
Перуанецът Хуан Деса пердашил бременната си съпруга, правил диви оргии и си падал по мъже в рокли

Тъмното минало на най-новия футболист в „Левски” Хуан Деса е изправило на нокти шефовете на клуба. На Герена са ангажирали човек от клуба, който да е в постоянна връзка с перуанския играч, твърди.

Скандалният Деса има такъв имидж, че спокойно слага в малкия си джоб някогашния щурак на Герена Гара Дембеле. 23-годишният атакуващ халф, чийто прякор е Лудия, се е прочул в родината си с побоища и изневери на бременната си съпруга. Има пръст и в секс скандал с травестити. Освен това се знае, че обичал да се отдава на алкохолни гуляи.

Преди дни Деса подписа договор със “сините”, като според запознати заплатата му е близо 17 хиляди евро с предвидените бонуси. Не е ясно дали спортният шеф Георги Иванов – Гонзо и треньорът Люпко Петрович са били наясно какъв таралеж си вкарват в гащите с този трансфер, но са били предупредени да го държат под око.
„Хората, които доведоха Деса в „Левски”, твърдят, че главата му е увряла. Естествено, в клуба си имат едно наум, след като преди време Гара Дембеле направи всички маймуни. Затова искат да са нащрек с този”, довери наш източник от Герена.

Според медиите в Перу футболистът е бил арестуват за малтретиране на жени. Столични издания съобщават, че миналата година Деса е бил арестуван на летището в Лима при опит да излети за Франция.
Четири от жалбите били от съпругата му Клайди Медина, която на всичкото отгоре била бременна, докато яла шамарите.

Впоследствие тя го напуска, а в съда разказва потресаващи подробности по време на брака им. Деса се изявил като закоравял пияница и развратник. Футболистът организирал диви оргии в семейното им жилище заедно с брат си Луис Едуардо.

Другата смущаваща черта при Деса била, че си падал по манекенки и травестити. Руби Мун, мъж в рокля, разкрива, че футболистът му е изпратил свои голи снимки и горещи видеоклипове в натопорчено състояние.
На Герена преди станаха луди със скандалджията Гара Дембеле. Франсето късаше мрежите в „А” група със синята фланелка, но вечер обикаляше да пиянства по кръчмите. Накрая го пипнаха да шофира къркан в Студентски град, заради което бе осъден на пробация от българския съд.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране