16.06.2015 | 0:04
Новото гадже на Валери Божинов – компаньонка
Илияна Михова от Благоевград с тарифа между 100 и 300 лв.

Новото гадже на Валери Божинов е благоевградчанката Илияна Михайлова, съобщи в. „Всеки ден“. Двамата имат връзка от близо два месеца. Валери се държал като влюбен ученик, тя пък се заблуждавала, че е единствената за него. Мадамата ходила и на гости на футболиста в Италия, докато той играеше в Терни за „Тернана“, разкриват източниците на вестника.

Брюнетката се погрижила добре да разгласи, че именно тя е заместничката на Николета Лозанова. Дори ревнувала, когато за Божинов излизала информация, че е с други жени. Това се е случило например след слуха, че Валерката е обект на ухажване от певицата Преслава. Тогава Илияна му вдигнала луд скандал и дори му искала обяснение дали е вярна клюката.

Шокиращите новини обаче тепърва предстоят. Сигнал, изпратен от източник, близък на новата на Божинов, разкрива покъртителни неща за нея.

„Илияна Михова е от село, близо до Благоевград. В града всички я знаят като тарифно момиче. Правеше го за между 100 и 300 лв. Това не е тайна и тя не може да го отрече. Има много свидетели. Който и да питате в Благоевград, ще ви подтвърди, че е компаньонка. Имала е срещи с продължение дори с 60-годишни мъже. По едно време беше пребита, защото не свършила качествено услугата. Говори се, че се друса. След като овърша каквото можа в Благоевград и региона, Илияна се премести в София. В момента работи като хостеса в известен столичен клуб. И пак приема срещи с клиенти, но вече е вдигнала цената. Валери Божинов дали знае, че е баджанак със стотици мъже? Давам му съвет – спешно да се прегледа при лекар, специалист по венерически болести“, казва източникът.

На в. „Всеки ден“ бяха предоставени и снимки, които разкриват на 100% любовната връзка между Божинов и Михова. Аверите на футболиста пък откриват физическа прилика между Илияна и бившата му жена Николета. На една от снимките се виждат милите обръщения на футболиста към новата му. Изпраща й също сърчица и целувки. На друг фотос пък Илияна се кефи, че е наместила дупе в новия мерцедес на Божинов. Има и чат от събота вечерта между тях.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране