09.07.2015 | 0:03
Няма да съдят Жана Бергендорф за дрога
Жана и гаджето и Лео взаимно се топели в насилие

„Помощ, помощ, Жана, спри, преби ме бе, стига, помощ!” Тези крясъци чули съседите от дома на певицата Жана Бергендорф, затова се уплашили и извикали полиция.

Това разказаха униформени служители от 1-во РПУ. Победителката в X Factor и гаджето й Лео бяха задържани във вторник, а вчера освободени от ареста. Няма да им бъде повдигано обвинение, обявиха вчера от прокуратурата, въпреки че в дома на изпълнителката беше открита трева.

„Колегите са получили сигнал за мъж, който вика за помощ и за нарушаване на тишината. На място са установили, че лицето не е много адекватно, затова са претърсили и жилището. Открита е тревиста маса, която е дадена за анализ”, коментира шефът на СДВР Младен Маринов.

По време на разпитите Жана и Лео взаимно се обвинявали в насилие. Мъжът обаче изтъкнал, че Бергендорф го ритнала силно в крака и счупила коляното му. Дори опитал да лансира тезата, че тя редовно го малтретирала, което озадачило ченгетата. Той бе доведен във вторник в районното с гипсиран крак и разрязани дънки. Изпълнителката пък твърдяла, че той я ударил в главата и получила комоцио. Затова и на място бил извикан екип на спешна помощ, който да я прегледа. След като станало ясно, че й няма нищо сериозно, тя бе откарана във ВМА.

Полицаи разказаха, че Лео и Жана били надрусани по време на скандала. Не е ясно обаче дали им е била взета кръвна проба, която да установи дали са употребявали наркотици. За тревата, открита в дома на певицата, и двамата твърдели, че не е тяхна. Именно по тази причина е образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител. Лео не успял да обясни адекватно откъде дрогата се е пръкнала в дрехите му. Постоянно топял Бергендорф, че е наркоманка.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране