08.06.2015 | 0:06
Няма заподозрян за убийството на младежа в Борисовата градина
МВР опроверга БНТ, все още се преглеждат записи на камери

Все още няма заподозрян за убийството на 16-годишния ученик Георги Игнатов в Борисовата градина в София, заявиха от СДВР в неделя, след като от БНТ съобщиха за издирван от полицията младеж, за който се предполага, че е свързан със смъртта на момчето на 2 юни.

В момента усилията са съсредоточени около издирването на хората, които се виждат на записите, за да бъдат разпитани по случая, съобщиха от СДВР, предаде БНР.  Засега няма конкретен заподозрян за извършване на престъплението.

Преди това националната телевизия предаде, че криминалистите се опитват да идентифицират самоличността на младеж на видима възраст, близка до тази на убитото момче, за когото се смята, че може да е замесен в убийството. Подозренията върху него са възникнали след внимателен анализ на записи от видеонаблюдението до мястото на инцидента, записи от камери на частни имоти наоколо, както и на камери от метростанцията при Националния стадион.

Деветокласникът Георги Игнатов от Националната търговско-банкова гимназия бе намерен мъртъв на пейка край конната база в столичната Борисова градина. Тялото му е било открито в 12 часа по обяд от приятелката му, с която той имал среща и й се обадил по телефона, че е намушкан, но починал бързо от раната с нож в областта на сърцето.

Погребението на момчето беше в неделя.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране