01.07.2020 | 0:54
Общински съветник от БСП: Отказвам да бъда използван за статистиката „болни/заразени“ с COVID-19
Ако все още са останали свободни и независими медии в държавата – моля за вашата трибуна! Нямам коронавирус - това е измама!

Общинският съветник от БСП Николай Николов няма коронавирус – вторият му тест е отрицателен. След като РЗИ, противно на задълженията и обещанията си не му го направи, за да не си развали стряскащата статистика, той сам си направи проба в частна лаборатория.

Николов е вече 8 дни под домашна карантина, без да проявява никакви симптоми на заболяване, напротив – яко спортува. Припомняме, че вече 113″заразени“ се оказаха здрави и то само от онези, за които се знае с ясни доказани на втори и трети тест отрицателни проби. Масово се пропуска извършването на контролни проби на пациентите с първи положителни резултати за Covid-19, които се вписват в статистиката. Отписват ли се обаче доказалите с 2-ри и 3-ти тест негативност за корона? Не! Защо ли? За да се всява страх и паника и да бъде доубит българският туризъм.

Ето какво написа Николай Николов:

Миналата седмица ми беше направен тест, след като съм присъствал на мероприятие, където двама души са дали положителни резултати за COVID-19. Съобщава ми се по телефона (от инспектор на РЗИ), че съм с положителен резултат… С оглед на това, че нямам никакви оплаквания и симптоми, в петък си направих тест – в частна лаборатория, резултатите станаха готови днес и съм – ОТРИЦАТЕЛЕН! Сега, никой не може да ми върне загубените дни, в които съм стоял като затворник вкъщи… Отказвам обаче да бъда използван като част от статистиката „болни/заразени с COVID-19“ и някой да получава облаги от страха на хората!

Здравейте, приятели! Ден 8 от Одисеята с COVID-19 в дома ми. Днес няма да има физически упражнения по простата причина, че резултатите ми от частната лаборатория са готови.

Малко предистория:

Миналата седмица ми беше направен тест, след като съм присъствал на мероприятие, където двама души са дали положителни резултати за COVID-19. Съобщава ми се по телефона (от инспектор на РЗИ), че съм с положителен резултат и че до 2 дни от РЗИ ще дойдат да ми направят тест, който да потвърди първия.

От РЗИ, никога не дойдоха да ми направят втори тест!

За сметка на това дойдоха да ми връчат предписания за 14-дневна домашна изолация, а от 6-то РПУ ме провериха дали спазвам изолацията. С оглед на това, че нямам никакви оплаквания и симптоми, в петък си направих тест – в частна лаборатория, резултатите станаха готови днес и съм – ОТРИЦАТЕЛЕН!

Сега, никой не може да ми върне загубените дни, в които съм стоял като затворник вкъщи, никой не може да възстанови нервите на семейството ми, на близките ми и на приятелите ми, които се притесняваха денонощно и никой не може да ми каже дали домашната ми изолация ще бъде премахната…

Отказвам обаче да бъда използван като част от статистиката „болни/заразени с COVID-19“ и някой да получава облаги от страха на хората!

Ако все още са останали свободни и независими медии в държавата – моля за вашата трибуна!

Моля за помощ и от юристи за съвети какви правни и съдебни ходове можем да предприемем.
От вас, приятели, моля да споделите този клип, за да достигне до все повече хора, защото не всичко е така както ни бива представяно!

Благодаря Ви и се пазете!

Loading...
оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране