25.02.2016 | 21:13
Очаквано: “Списъкът” за влизане в Турция е пълно менте! ДПС пътува свободно и без проблеми
Не само, че не са ми правили проблем на границата, но като видяха синия паспорт, ме попитаха защо чакам на опашката, казва Мехмед Атаман
Мехмед Атаман се забавлява в Хасково.

Мистериозният списък, в който уж фигурирали 136 активисти на ДПС, които нямат право да влизат в Турция,  очаквано се оказа пълно менте. В него влизали триумвиратът – Мустафа Карадайъ, Четин Казак и Рушен Риза, бивши министри, популярни настоящи общински кметове и ключови депутати на ДПС,  се твърдеше в измислената “информация” на регионален сайт.

Депутатът Мехмед Атаман е успял да влезе безпрепятствено в южната ни съседка. Това се е случило в неделя – 21 февруари. „Да, влязох в Турция и се върнах в същия ден. Не съм имал никакви проблеми”, каза Атаман пред „Флагман”.

Атаман е използвал син (дипломатически) паспорт. „Не само, че не са ми правили проблем на границата, но като видяха синия паспорт, ме попитаха защо чакам на опашката. Бяха дори любезни”, коментира депутатът.

До Турция безпроблемно и други активисти на ДПС. През последните дни депутати от Шумен, Разград и председатели на Общински съвети от Хасково, Кърджали са посетили роднините си в южната ни съседка. Никъде не са ги спирали, а нито един представител на официалните турски власти не им е създавал проблеми.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране