06.06.2019 | 0:20
Огромна трагедия! Убитият в Англия Венцислав издъхнал навръх семеен празник
Пое по пътя към другия, по-добрия свят! Почивай в мир, любов моя, написа съпругата му

Убитият български фен на английския гранд Ливърпул Венцислав Маргинов е издъхнал на рождения ден на сина си Станимир, съобщават медиите в Англия, цитирани от trafficnews.bg.

51-годишният нашенец беше намушкан в гръб след финала на излизане от бар в Саутпорт, където изгледал финала с Тотнъм (2:0) с приятели.

Маргинов и синовете му били големи фенове на еврошампиона и трябвало да направят голям купон днес, за да отпразнуват титлата и рождения ден на 28-годишния Станимир, също пострадал при атаката.

„Днес Венци пое по пътя към другия, по-добрия свят! Почивай в мир, любов моя!“, написа съпругата на българина – Бранимира в социалните мрежи.

Днес пред съда ще застане 31-годишен британец, обвинен за нападението. Той е разследван и за притежание на наркотици. Има и втори заподозрян на 32 години, който е пуснат под гаранция. Засега не е ясно дали той също ще бъде изправен пред съда.

Атаката срещу българите най-вероятно е заради футболни пристрастия, тъй като Маргинов и синовете му са носели щалчета и екипи на Ливърпул, а виновникът за смъртта на Венци е бил фен на друг английски гранд.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране