07.07.2024 | 10:13
Охранител смля от бой студент на плажа?!
Момчето с потрошена челюст, разследват инцидента

19-годишният Владимир Радев от София е пребит от охранител на бар в къмпинг “Градина” край Созопол. Това твърди негова близка приятелка Светла Иванова, която реши да даде гласност на случая, според чиито думи агресорът е обърнал плажа на боксов ринг.

Инцидентът станал вечерта на Джулай морнинг, а причината е – паднало на земята парче пица, което приятел на Владимир бутнал неволно.

Точно в разгара на купона преди посрещането на първото юлско слънце Влади и компанията му били заели масата си на бара. С едно от момчетата се отделили от групата и решили да седнат за малко в другия край на заведението. Тогава аверът му без да иска съборил парче пица, което било оставено близо до декора. Явно е било на един от охранителите, разказва Светла.

Гардът се развикал на момчето и дори му ударил шамар. Тогава се намесил и Влади, който искал да успокои обстановката, но вместо това, постигнал обратния ефект. Скандалът станал още по-голям. Тогава изнервеният и явно гладен гард извадил бокса си и само с един замах повалил на земята първокурсника Владимир. Момчето се свлякло на земята, цялото в кръв, а гардът се оттеглил от мястото и не направил нищо, за да му съдейства или помогне.

Компанията веднага се насочили към близката линейка, която обслужвала района, но тя била заключена и в нея нямало медицински лица. След което се обадили на тел. 112 и подали сигнал за случилото се. Друга част от групата пък засякла случайно обикалящите полицейски служители и веднага им разказала какво се е случило. Униформените от РУ-Созопол се насочили към пострадалия и започнали да разпитват всички участници в скандала.

Владимир е бил откаран към най-близката болница, след което пренасочен към “Пирогов”. Сега студентът е с двойна фрактура на челюстта, устата му е “запечатана” с шини и ластици и яде със сламка, разказва неговата приятелка.

На страницата на Кайт бара в социалните мрежи е публикувана позиция относно инцидента. Управата на плажното заведение твърди, че става въпрос за превишени права и безразсъдно поведение на служител от охранителната фирма.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране