04.03.2020 | 1:41
Осман Октай: ДПС активира Гешев срещу ВМРО, за да може Борисов да стане напълно зависим от Сараите
В офисите на Делян Пеевски има списъци с офшорките на политици

Остана да бъде ударен самият Красимир Каракачанов“, коментира в предаването „Денят с Веселин Дремджиев“ по ТV+ и TV1 бившият заместник-председател на ДПС Осман Октай.

Той коментира акциите, при които бяха задържани длъжностни лица, предложени от Обединените патриоти. Според Октай главният прокурор Иван Гешев е бил „активиран от ДПС и от Пеевски“. „ВМРО е основният стълб, който крепи властта. Падне ли ВМРО, Бойко Борисов ще зависи изцяло от ДПС и Делян Пеевски“, коментира Осман Октай.“Предполагам ,че Красимир Каракачанов подозира, че някой се опитва достатъчно да го изнерви и да го отстреля, а бъде ли отстрелян той, пада правителството, пада и Бойко Борисов“, каза още Октай. Според него все пак ще се стигне до предсрочни парламентарни избори, а големият скандал, свързан с покупката на къщата в Барселона, ще се развие около това откъде са дошли парите за покупката на имота.
„Има в България хора, които днес са на ключови позиции, които контролираха създаването на всички офшорни компании и разполагат със списък за това кой стои зад коя компания. Убеден съм, че списъците с тези имена са в офисите на Делян Пеевски, той затова е толкова овластен „Имаше на бул. „Витоша“ 2 консултантски фирми, които регистрираха компании в офшорни зони. Той е координатор на тези фирми“, каза още Октай.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране