04.02.2015 | 16:01
Откриха мъртъв бащата на сестрите Белнейски
Тялото на Стоимен Белнейски е открито в района на жп гарата в Пазарджик

Бащата на сестрите Белнейски – Стоимен е бил открит мъртъв вчера в района на жп гарата в Пазарджик, съобщиха от пресцентъра на полицията в града.

Сигналът е подаден около 16 часа от колега на 56-годишния Стоимен Белнейски. Пристигналите на място екипи на МВР и Спешна помощ само са констатирали смъртта на мъжа. Говорителят на Областната дирекция на полицията в Пазарджик Мирослав Стоянов съобщи, че по тялото не са открити видими следи от насилие.

Трупът е транспортиран за аутопсия в Съдебна медицина. Резултатите й показали, че Стоимен Белнейски е починал от инфаркт, съобщи Нова телевизия.

Съпругата му Фани каза, че през последните дни мъжът й не се е чувствал добре.

Росица и Христина Белнейски бяха убити на 28 януари 2006 г. Телата им бяха открити няколко дни по-късно в местността “Грамадите” между Пещера и Брацигово. През май м.г. Върховният касационен съд окончателно осъди на доживотен затвор без право на замяна подсъдимия за двойното убийство Лазар Колев. Според върховните магистрати Колев е действал при условията на опасен рецидив, с особена жестокост и умишлено е умъртвил сестрите.

Майката на убитите момичета – Фани Белнейска обаче твърди, че Лазар Колев е имал съучастник, който ще остане ненаказан. Три години след загубата на дъщерите си, семейство Белнейски осинови момиченце – Мария, което отглеждаше с голяма любов, а сега Фани Белнейска ще отглежда сама.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране