12.02.2015 | 20:40
Откриха мъртъв младеж с чувал на главата
Кирил Стоянчев бил куриер, последно е бил на адрес в столичния квартал "Дружба

Млад мъж, издирван от два дни, беше открит мъртъв тази вечер. 21-годишният Кирил Стефанов Стоянчев е намерен убит, с чувал на главата в индустриалната зона на ж.к. „Левски Г” в София, съобщава Sofiautre.bg. Младежът беше в неизвестност от 10-ти февруари, когато не се прибрал от работа.

Кирил е служител в известна фирма за разнасяне на пратки. Последно е бил на адрес в ж.к. „Дружба“. След това обаче не се прибрал у дома. Родителите са подали сигнал за изчезването му в полицията още същата вечер и са започнали издирване.

Според тях младежът е саможив, нямал приятели и било нетипично да не се прибере след работа. Не отговарял и на мобилния си телефон.

Тялото на момчето е намерено в слабо посещаван район на столицата – индустриалната зона на кв. „Левски Г“. Главата му е била покрита с чувал, от полицията не уточняват каква е причината за смъртта.

Трупът е локализиран по сигнала от мобилния му телефон. Тъй като е бил по-стар модел, е била ясна само клетката в зоната на която се намира. Това наложило още ден полицаите да обхождат мястото, докато се натъкнали на безжизненото тяло.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране