11.04.2021 | 19:59
Овчаров знаково обръща гръб на Нинова
"Корнелия, ти не си най-умната, не можеш да водиш война с всички и да очакваш, че ще си вечен победител, такъв човек не се е родил на света"

Преди почти 4 г. ѝ казах: „Корнелия, ти не си най-умната, не можеш да водиш война с всички и да очакваш, че ще си вечен победител, такъв човек не се е родил на света. Твоята задача е консолидация на БСП, консолидация на левицата, консолидация на всички, които искат промяна в България“. Това разказа пред bTV едно от знаковите лица на партията  – Румен Овчаров.

Според него, ако тя продължава по този начин, политическото ѝ време ще свърши съвсем скоро.

„БСП не се страхува от нови избори, при всички случаи те ще бъдат по-добре за партията и няма да повторят сегашната ситуация, но създаването на някакво правителство на промяната ще бъде още по-трудно“, добави Овчаров.

Не съм чул някой от БСП да е отменил заявката за анти-ГЕРБ коалиция, освен това тя е съвсем логична, 4 г. партията ни бе единствената опозиция в парламента – ярка, категорична, бързо реагираща.

Това каза в студиото на „Лице в лице“ Румен Овчаров от БСП.

„За нас е важно да стигнем до промяна на модела на управление, който е създаден през последните 10 г.“, допълни той.

По думите му анти-ГЕРБ правителство означава необходимите мерки, които да гарантират честни избори, право на българските граждани да гласуват свободно, промени в съдебната система.

„Не сме казали, че ще правим коалиция с „Има такъв народ“ или пък, че ще подкрепяме личността Слави Трифонов, ще подкрепяме политики“, обясни Овчаров.

 

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране