26.03.2015 | 10:26
Първанов работи в договорка с Борисов и го обслужва
Сергей Станишев няма да се връща в БСП

“Георги Първанов работи в договорка с Бойко Борисов и го обслужва. Работи в негова полза. Това е истината. Не приемам думите му и съветите му към БСП, защото той не може да овладее собствената си партия, а дава акъл на другите. Той е прекрачил всички граници на компромиси, нека не забравяме гласуването на 16 млрд. лева дълг.”

Това заяви Антон Кутев от БСП пред TV7.

“Канили сме Първанов да не се отделя, но видяхме какво се случи. Той прекрачи всички граници на разумните компромиси и няма как БСП да търси АБВ за подкрепа. Историята на АБВ е история за борба срещу БСП, но с подкрепата на ГЕРБ. Това е функцията на АБВ в момента”, каза още Кутев.

Той допълни, че Сергей Станишев няма да се връща в БСП. “Сергей се стреми да свърши нещо полезно за партията, а не да стои като Георги Първанов на 2% подкрепа. Той няма да спре да помага на партията в това съм сигурен”, добави Кутев.

“Имаме много основания за политическа криза. Нещо ще се случи в близките месеци, защото имаме очевидна неудовлетвореност от сегашния политически модел. Политическата система няма да остане в този вид със сигурност. Усещането за несправедливост е огромно, тъй като политиките не водят към нещата, които хората искат, и те стават все по-недоволни от живота си”, подчерта Кутев.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране