11.04.2021 | 10:55
Първи You tube милионер в България
Слави Панайотов и каналът му The Clashers вече имат златен бутон в най-голямата видео платформа

България вече има своя „Ютюб милионер“. Слави Панайотов и каналът му The Clashers вече имат златен бутон в най-голямата световна видео платформа.

„Днес е паметен за мен момент! Днес каналът The Clashers достигна 1 000 000 последователи. Нещо, което преди години смятах за невъзможно! Благодаря ви, че бяхте до мен през цялото време, в щастливите моменти и в тези, които съм допускал грешки.

Благодаря на всички, които са отскоро в канала, надявам се да продължавам да ви радвам с видеата и планираните събития. Благодаря на всички за доверието, подкрепата и силата, с която ме дарявате всеки ден.

Скъпи приятели, по случай достигането на 1 милион абонати, организирам най-мащабния отборен Treasure Hunt на територията на България. Всички са поканени, но само най-добрите и подготвените ще могат да участват.

Ще посетим 6 различни града, които, да проведем квалификации и един голям финал. Наградният фонд е 5000 лева“, обяви пловдивчанинът.

Каналът на Слави Панайотов е образователен и развлекателен и има за цел да предоставя интересна и малко известна информация по различен и разбираем начин.

Той се занимава с YouTube от 2016 г., като в началото снима само за гейминг, но впоследствие решава да разучава нови неща и да ги споделя със своите последователи.

Loading...
оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране