31.01.2017 | 0:01
Първият удар срещу Доналд Тръмп: убити са двама негови сътрудници
В Кремъл е представен доклад на Службата за външно разузнаване относно подготвян от ЦРУ преврат в полза на "елитните глобалистки сили"

Порталът Whatdoesitmean.com публикува материал под заглавие: „Репортерът Удо Улфкоте, свързан с ЦРУ, който е трябвало да се срещне с Тръмп, е убит. Отровен е и главен съветник на Тръмп”.

Според портала, „В Кремъл е представен доклад на Службата за външно разузнаване относно подготвян от ЦРУ преврат в полза на „елитните глобалистки сили“. Според доклада, вътрешната война в САЩ е достигнала „максималния кризисен момент.“

Срещу Тръмп е нанесен удар: убити са бившият му съветник Роджър Стоун и влиятелният немски журналист Удо Улфкоте, който миналата година разобличи тоталния контрол на ЦРУ над западните медии. Улфкоте бе поканен от Тръмп за лична среща. Но не пристигна с полета на 13 януари. Скоро след това е намерен мъртъв в дома си. Германските власти оперативно се произнесоха, че смъртта е настъпла от сърдечен удар и без да се извърши аутопсия, тялото му е било кремирано…”

В коментара на публициста Дмитрий Перетолчин се твърди, че Тръмп се оказва неудобен за тайните служби, защото е можел да получи автентична информация за дейността на ЦРУ от архива на Улфкоте, извън онова, което германският журналист е публикувал в книгата си.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране