07.11.2019 | 12:20
Певецът Ивайло Колев: Удряха ме зверски в главата, бях в несвяст и после забравих дори на колко съм години
Със съпругата ми, която стана свидетел на зверския побой, разпознахме единия от нападателите по снимка, сподели той

Удряха ме зверски в главата, бях в несвяст и после забравих на колко съм години. Това сподели в „Здравей, България“ по Нова телевизия певецът Ивайло Колев. Любимецът на бургаската публика разказа как е бил нападнат във входа, в който живее, заради спречкване след теч в банята.

„Миналата сряда, точно преди концерта, който готвех в София, бях пребит във входа на блока, в който живея. Не познавам нападателите. Не е съседски конфликт, защото поръчителят не живее в блока, не го познавам“, добави той.

„Имаше формален битов повод за зверския побой. Имам проблем в банята. Поставих бележка на хората, които живеят над мен. На нея написах и моя телефонен номер. Чуках на вратата, но никой не отвори“, разказва певецът, който през 2015-та спечели наградата на журито и на публиката на фестивала „Бургас и морето“.

„Бяха повикани хора. Нападнаха ме без никакво обяснение. Отнесох жестоки удари в главата и тялото. Все още съм в шок. Според лекарите не е добре да се явявам на места със силна светлина“, добави той.

„Побоят стана между етажите. Единственото, което чух, е „защо притесняваш жена ми“. В прекрасни отношения съм с всички в блока. Никой не познава поръчителя на побоя. Това са външни лица. Вчера бях на разпознаване с моята съпруга, която е също свидетел“, сподели Колев.

„След побоя бях в несвяст. Не можех да ходя в права линия, виеше ми се свят. Не знаех на колко години съм. Надявах се концертът да се случи, но нямаше как да стане това“, добави той.

Нападателите са били двама.

„След като пропаднаха и най-малките шансове концертът да се случи, отидох в болница „Пирогов“. Направиха ми изследвания. Надявам се хората, които ме нападнаха, да бъдат заловени“, заяви певецът.

„Това не ми е първият случай. Всички мои приятели са се спречквали с яки момчета с бухалки по пътищата. Преди месец една кола на магистрала „Тракия“ ме засече. Шофьорът ме принуди да спра в средната лента. Слезе от неговата кола, отвори вратата и благодарение на това, че бързо тръгнах, се спасих. Заобиколих го, а покрай нас минаваха коли с огромна скорост“, каза още Ивайло Колев.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране