05.08.2020 | 17:41
Пиарът на ГЕРБ лично завел протестъри при биячите -провокатори (видео, снимки)
Никола Николов тегли собственоръчно демонстранти и ги посочва на мутрите за обработка

Чутовен скандал залива редиците на ГЕРБ малко след Националната партийна конференция, свикана лично от премиера и лидер на формацията Бойко Борисов. Въпреки че от партията отрекоха те да имат каквото и да е общо с днешните провокации, бой над протестиращи и журналистката Полина Паунова, се оказа, че лично пиарът й Никола Николов е завел част от демонстрантите при биячите. От видео, заснето с камерите на националната Би Ти Ви, се вижда ясно как бившият репортер на умрялата кабелна телевизия ББТ и верен гербер изтласква бунтари точно в посоката, където ги пресрещат мутри за кьотек.

Николов е снабден с техника за снимане, микрофон и слушалки и вероятно в същия този момент предава „на живо“ грозната сцена.

Само 10 секунди след като „предава“ на биячите протестиращ, той е свален на земята с юмруци и налаган жестоко, както стана ясно по-късно. Сред актива на ГЕРБ обаче през последните часове кадрите са изтекли и се е натрупало масово недоволство срещу експерта по връзките с обществеността. Говори се дори, че тези кадри може да му костват поста. А това би била втора пиарска оставка за деня след тази на говорителката на Борисов Севделина Арнаудова от поста й в Министерския съвет.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране