31.03.2021 | 13:37
Пикът на пандемията бе управляван така, че да съвпадне с изборите. Ще видят разярен народ пред урните
5 април ще бъде много важен и интересен ден. Ден първи от началото на промяната и краят на Борисов като политик
Прекрасният, несравним, безпрецедентен начин по който управляваха кризата с КОВИД-19, ще даде резултат. Те си мислеха, че ще намалят избирателната активност и народът ще се уплаши, а се получи точно обратното – активираха протестния вот в по-голяма степен, отколкото да мобилизират твърдото ядро на ГЕРБ.

Това пише в профила си във Фейсбук Илиян Василев.

„Готвят фалшификации и манипулации, но изненада, гледайте редовните и особено извънредните предавания на Алтернативите /ФБ и ЮТЮБ/ и редовното издание на Алтернативите от 18 часа на 5 и 6 юни.

Имаме горещи новини и изборни резултати, преди ЦИК и Информационно обслужване да могат да ги „обработят“.

Пикът на пандемията бе управляван така, че да съвпадне с изборите – и ще видят разярен народ пред урните. Всички разчитат на този протестен вот, който трудно се прогнозира, за това последните послания на партиите ще бъдат важни.

Държавният департамент на САЩ „случайно“ изпрати мнението си четири дни преди изборите. Разбира се личното си мнение, не това на цялата страна и всички американци, както ще ви кажат представящите мнението на САЩ „експерти“ министри и заместник министри на външните работи на България. То логично доразвива личното мнение на двамата сенатори, което още по-случайно беше в първия ден на предизборната кампания.

Борисов така и не разбра, че това, че от Запад се правят, че го подкрепят в борбата с шпионите, или театъра, който той представя с подобен сюжет, по никакъв начин не означава, че не са преценили, че е изчерпан политик, на който не може да се вярва. Вашингтон и Брюксел подкрепят политики, принципни насоки.

5 април ще бъде много важен и интересен ден. Ден първи от началото на промяната и краят на Борисов като политик.

Голям ден. Освобождение.

И нека играта на разграничаването от Пеевски и Борисов започне сега! Кой иска да се асоциира с губещ отбор?“

 

Facebook, Ilian Vassilev

Loading...
оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране