18.07.2015 | 16:12
Пияна катерица разгроми британски бар
Заляла заведението с бира, ровила в касата с парите

Във Великобритания пияна катерица нанесла загуби за стотици паунда, прокрадвайки се в затвореното частно питейно заведение на железопътен клуб и буйствала необезпокоявана, пише The Daily Mail

Когато 62-годишният Сам Боултър, секретар на частния клуб Honeybourne Railway Club в град Ившъм, графство Устършир, отворил бара около осем часа вечерта, пред очите му се открила страхотна картина: локва разлята на пода бира, съборени от лавиците бутилки и чаши, касата била разровена и парите били на пода.

Отначало той помислил, че заведението е нападнато от грабители, обаче след това иззад кутийка с чипс надникнал истинският виновник – залитаща катерица.

„Когато отворих бара, видях, че е разгромен – си спомня Боултър. – Отначало помислих, че тук са влизали хора, но си дадох сметка, че вратата беше заключена. Чак после видях катерицата.”

Според него, катерицата преминала по стойката с крановете и неволно отворила една от канелките, след което се напила с бира. Той признава, че никога преди не бил виждал пияна катерица.

Започнала луда гонитба: Боултър заедно с двама посетители около час безуспешно ловили вредния гризач, който независимо от явното алкохолно опиянение, проявил чудеса от ловкост и пъргавина. Накрая животното било изтикано в мъжката тоалетна и захлупено с кофа. След това с животното било постъпено като с разпасал се пияница – изхвърлили го от заведението и то през прозореца.

Общата стойност на загубите възлязла на 300 паунда (470 долара), обаче Боултър изглежда не съжалява: „Кога друг път ще видиш такова нещо!”

Впрочем в заведението виси табелка, че входът с кучета и други животни е забранен. Боултър се шегува, че поне за тази катерица входът е завинаги затворен.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране