28.04.2016 | 0:01
Пияна рускиня преплува река Урал заради бас за 50 бири
Тя е била извадена от водата от екип на местната „Гражданска защита”

33-годишна жена се превърна в медийна сензация в Казахстан след като постави същински плувен рекорд на пияна глава.  Тя била открита от отряд на местната „Гражданска защита” край своеобразен остров в средата на река Урал.

След като била извадена на сушата станало ясно, че е доста пияна – не можела да си каже името, възрастта и точния адрес, предава местното онлайн издание Тумба.

Оказало се ,че жената тръгнала да преплува реката, защото се хванала на бас за 50 бири. „Вярно ли е това или не, не мога да ви кажа. Най-важното е, че оцеля” – коментира шефът на местната спасителна служба Самат Кумашев пред руската агенция „Интерфакс”.

По думите му постижението ѝ е достойно за възхищение, тъй като реката е изключително пълноводна и бурна в момента. Сигналът за жена, която се бори с пълноводните води на реката бил подаден от граждани.

Експерти припомнят, че река Урал е с ширина между 50 и 170 метра. В този период от годината водите ѝ са с изключително ниски температури. Затова и мнозина определиха оцеляването ѝ като чудо.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране