01.06.2015 | 0:19
Пламен Любенов е новият талант на България
Победителят, който танцува с инвалидна количка, спечели 60 бона от шоуто

Пламен Любенов е победителят в шоуто „България търси талант“. Момчето, което е в инвалидна количка, показа уникални способности и многократно покори както журито, така и зрителите, дали своя вот за него в неделя вечер.

На финала на „България търси талант“ победителят Пламен получи чек за 60 000 лева от изпълнителния директор на Би Ти Ви Павел Станчев.

Малкият Леон Петков остана на трето място, а 66-годишният Методи Методиев си тръгна със среброто.

Новият талант на България е на 20 години и е родом от Варна. Въпреки тежкото си заболяване и факта, че е в инвалидна количка, Пламен се е отдал на танците. Изоставен е от родителите си на 3-годишна възраст и е израснал в дом за сираци.

Усещането е стресиращо, призна победителят в „България търси талант“, след като станаха ясни крайните резултати от зрителския вот. Пламен разкри, че ще инвестира парите от шоуто в школата си по танци.

Пламен ни доказа, че няма невъзможни неща и че духът е по-силен от природата, каза Павел Станчев.

На финала Любенов танцува на песен, изпълнена на живо от рапъра Кристо. Представянето на Пламен е изключително трудно, тъй като през цялото време момчето танцува на ръцете си, за което се изисква огромна сила и съсредоточеност.

„В България, когато има гласуване, рядко побеждава разумът. Просто такива са електоралните нагласи“, коментира пък Иво Сиромахов, след като видя резултата от гласуването за тройката, в която попаднаха Пламен, Методи и Леон.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране