19.06.2024 | 15:08
Пловдивчанка пусна секс клипче с бившия си и стана пълно мазало
Тя се заключила в колата, пуснала клипа на телефона си, обърнала към него и екрана и му показала среден пръст

Бивши любовници стигнали до бой заради секс клипче в телефона на жената, което мъжът смятал за позорно. Баталните сцени се разиграли посред бял ден на улица в Пловдив и след намесата на очевидци и позвъняване на тел. 112 се намесила полицията, мъжът бил задържан и пратен на съд за хулиганство. Случаят за него обаче приключил само с най-ниската глоба от 100 лева по Указа за борба за дребното хулиганство.

Двойката се разделила след 3-годишна връзка, разказа подробно в. “Марица”. Дамата научила, че бившият ѝ приятел има контакти с друга жена и от ревност решила да разпространи запис на интимни сцени, които го унижават. Пратила клипа на негов приятел, който веднага казал на пловдивчанина. Мъжът обезумял и отишъл да накара изнудвачката да изтрие видеото.

Пред дома ѝ я заварил да седи в автомобила. Тя се заключила в купето, пуснала клипа на телефона си, обърнала към него и екрана и му показала среден пръст.

Пловдивчанинът скочил на предния капак и започнал да блъска с ръце и крака по стъклото. Отвътре жената натиснала клаксона, отворила прозорец и се разкрещяла за помощ. Нападателят я хванал за косата и опитал да я измъкне от колата, но свидетели на екшъна се намесили и ги разтървали.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране