24.09.2019 | 23:58
Починалият боксьор пил ампула с неизвестно съдържание, треньорът му го накарал и го наричал „женчо“
Съотборник на Борис Станчов направи разкритието

Починалият български боксьор Борис Станчов е изпил ампула с неизвестно съдържание преди мача си в Албания. Това разказа пред „Хоризонт“ неговият съотборник Руслан Николов (вдясно на снимката заедно със Станчов), който също е участвал във фаталната гала вечер в Шкодра. В Осмо РПУ в София се провеждат разпити по случая.

Съотборникът на Станчов не знае какво е било съдържанието на ампулата, но обясни, че според него починалият боксьор не за първи път пие подобни медикаменти.

„Треньорът му (б.р. – Венцислав Георгиев) даде нещо като една ампулка, искаше да му бие инжекция и това да му даде повече агресия и мотивация на ринга. Той не поиска изобщо да го пие, обаче треньорът му каза: „Айде, бе, женчо!“, и му го сипа във водата и той изпи половината вода. Не искам да лъжа. Просто това, което знам, мога да ви кажа“, разказа Руслан Николов.

Той обясни как се е стигнало до подмяната на личните карти – на самоличността на Борис Станчов и Исус Величков.

„Треньорът му е казал, че не може да се бие с неговата лична карта и с неговото истинско име, при положение, че не може да му изкара лиценз. Ние се познаваме с Боби от една година. От една година го познавам много добре. Много добър човек. Реално на мен ми го изкараха този лиценз за три дни“, добави Руслан Николов.

На разпит в полицията ще бъдат извикани всички, които имат касателство по случая.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране