28.06.2015 | 0:04
Порнозвезда се удави от семенна течност по време на брутална оргия! (снимка 18+)
В началото актьорите помислили, че се шегува, когато младото момиче се закашляло и се опитало да повърне

Порно актриса загина в нелеп инцидент на снимачната площадка на треторазреден порнофилм в Сао Паоло. 23 годишната мулатка Алехандра Ксена e прохождаща в порноиндустрията, но бърза да стане голяма звезда, и точно за това решaвa да се „хвърли в дълбокото“, като прескача стадия на „арт-еротиката“.

Алехандра специализира в т.нар. Gangbang филми, в които сношаването става с много на брой актьори от мъжки пол.! Преди нелепия нещастен случай Алехандра била абсолютна рекордьорка в сцените. Обикновено я „оправят“ по 10-15 души наведнъж. Сцените се изключително перверзни и брутални, но се харчат като топъл хляб сред извратеняците в интернет по цял свят.

Снимките на фаталния филм, който се казва “Extreme anal Latinas 3”/Екстремните анални латиноамериканки/ е сниман до басейн в малък хотел в четвъртък следобед, пише местният седмичник „Естадо Де Минас“.

В полицейския доклад се посочва,че в началото всичко вървяло добре и снимките на стандартната на бранша оргия протичала по план. В заключение на филма, сценаристът е планирал групата от чернокожи актьори да направят със звездата от женски пол групова еякулация, като в крайна сметка нещата излизат извън контрол.

Алехандра поема семенна течност от 15 мъже, като младата актриса се задавя жестоко! В първия момент натопорчените й партньори не осъзнали, колко е сериозно и приемат нещата на шега. „Често се случва при групов орален секс някоя от актрисите да се задави, дори това е част от сценария. Не сме и предполагали, че това може да причини смърт“, споделя един от сценаристите с псевдоним Спийди Гонзалес.

След като порно фурията колабира, снимачният екип вика бърза помощ, който констатира смъртта на Александра. Трупът е откаран в болница, където лекарите потврърждават смърт, причинена от навлизане на течност в белите дробове.

Градският прокурор на Сао Пауло е озадачен от случая и е изискал записите от трагичната смърт. По всичко личи, че става въпрос за нещастен случай и няма повдигнато обвинение, въпреки че законът изисква да се води разследване за непредумишлено убийство.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране