04.07.2019 | 0:36
Потоп на съзнанието с парите на шлосера и майка му
А през 2013 г. издрънка това: Всички ли сме роби само на един дебел, грозен, на 20 години милионер бе, да му е** *****та! 

Монолога на г-н Рашидов пред bTV предаваме дословно, като пропускаме въпросите на водещия Хекимян, защото те се подразбират – темата са партийните субсидии. Логиката и последователността на мислите са на г-н Рашидов.

***

Вежди Рашидов пред bTV, 2019: Ами, вижте, това е работа на партиите. Те трябва да седнат, да решат, разбира се, аз съм го казал и на друго место, че ставането, намаляването на субсидията, разбира се, ще доведе до други неща. Има други изменения. Именно, хората казват често, че други пари ще управляват… Сигурно бизнесът – където са повече парите. Надявам се, че няма на шлосера парите да управляват. Но! Смятам, че във всяка цивилизована страна държавата трябва да финансира ТОВА, за да може да бъде по-независима политиката, максимално… Аз ГЕРБ го разбирам, мляс. И аз бих постъпил така, ако бях лидер на ГЕРБ. Вижте, не може… Ти не може един управляващ премиер да го предизвикваш, непрекъснато нападайки го. Ко беше тва чудо – да са прайме на народняци? Козички болни – отиваме да ги прегръщаме, да са снимаме! Дечица болни, отвънка палатки – отиваме да си прайме евтин пиар! Народолюбци станахме, докато уредим Елена Йончева да получава 15 000 – 20 000 евра заплата. И млъкна! Тва ли беше всичко? А послание към България? Ко ша напрайм? Какво ше направим за България? Делян Пеевски ли беше целият пиар? Границата ли беше? Или кво ше напрайм за българската държава. И сега една тишина. Естествено Борисов да се ядоса. Естествено е да се ядоса! И аз бих се ядосал и да кажа – ай тогава пък без пари ше карате!

…Е, хубаво де, сега казвам – да ги върнат (надвзетите субсидии). Добре, случило се е и това. Повод за убиване ли е?

…Делян Пеевски мисля, че си е пулезен и сега ако прави законопроекти, вече няколко направи, гледам го (смутен смях). Това също е работа, да го отчетеме. Разбира се, би било хубаво да го виждаме по-често в парламента. Защото все пак и аз имам работа като председател на комисия, но гледам да бъда и да присъствам, да гарантирам и кворум, и да участвам… Еми той, мньмн, направиха… там… ДПС… Мисля, че начело с Делян Пеевски, Йордан Цонев, доста, няколко интересни законопроекта предложиха, които минаха. Предпоследното беше за собствеността на медиите и така. Ех. Не мога да коментирам Пеевски, той си е от ДПС човекът. Кото е решил, това ши прай. Ни мъ интересува. Мляс. Каквото е правИл, аз за миналото съм имал позиция. Аз за него съм имал позиция, за разлика от тея, коит бяха сервилни! Мляс, мляс. Сега сервилните хора, които имат позиция, да си я изкажат публично. Ако са такива мъжкари! Не мога, не мога да съдя, какво да ви кажа за Пеевски! Законът не му пречи да идва – и да не идва (в парламента). Въпросът е той да е работещ. Гледам, че вкарва законопроекти. Това е основната част от работата на един депутат – да прай законопроекти.

***

Прекъсваме нашата стенограма тук, за да припомним крилатите думи на предишния г-н Рашидов за Пеевски .

Вежди Рашидов пред Агенция Пик, 2013: Ние оставихме всички мангизи да минават през банката на тоя лай*ар, на Доган парите да текат, спокойно да се управлява заради един медиен комфорт и сега разбрахме, че това са едни гадове, които ни изпързаляха… Всички ли сме роби само на един дебел, грозен, на 20 години милионер бе, да му е** *****та! Всички ли сте роби на такъв изрод, нямате ли смелост! Как е станал този боклук мултимилиардер на 20 години и е изкупил всички хора и за 1000 лева заплата всички му слугуват!

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране