04.08.2020 | 13:55
Потрес! Обвинената в корупция Шехерезада Арнаудова диктува политиката в ГЕРБ
Между депутатите и личната пиарка на Бойко Борисов им огромно напрежение, съобщи Цветан Цветанов

Бившият зам.-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов хвърли бомба в ефира, като обяви, че има остър раздор в парламентарната група на управляващата партия и че цялата политика в нея се диктувала не от премиера Бойко Борисов или от шефката й Даниела Дариткова, а от… пиарката на министър-председателя Севделина Арнаудова.

Последната беше обвинена в корупция от Васил Божков преди няколко месеца. Избягалият в Дубай бизнесмен попита защо всеки месец Арнаудова е била в офиса му. Впоследствие станаха известни скъпите й имотни придобивки, които тя обясни със „заеми и дарения от родители“.

В интервю за сайта „Факти“ Цветанов разкри, че в кулоарите на Народното събрание преди излизането на депутатите в годишната им ваканция имало много сериозно напрежение.

„Около Борисов пиарите са водещ фактор за политиките. Няма да скрия, че има напрежение между пиара (визира Севделина Арнаудова – б.р.) и парламентарната група. Не политиците, не депутатите, не шефът на ПГ и зам.-председателите определят поведението и политиките на ГЕРБ, а това правят телефонните разговори на пиарите. Това са хора, които нямат необходимия капацитет и опит, а гледат само да запазят позициите си, като казват само добрите новини на Борисов“, твърди Цветанов.

Севделина Арнаудова има твърде скромен журналистически опит – за кратко е била криминална репортерка в закритата вече телевизия ББТ на червения олигарх Петър Манджуков. Не е случайно, че Цветанов осмива качествата и пиар уменията й, защото именно тя стои в основата на множеството комични и пародийни гафове на Бойко Борисов.

1 коментар

  1. Анонимен каза:

    Зашитната и теза че всичко са заеми не може да издържи едно разследване на произхода на парите от подаръци.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране