20.03.2021 | 21:09
Потрес от Цветанов! „Осъди“ руските шпиони и поиска строги наказания за тях
Останалият само с един апартамент бивш зам.-шеф на ГЕРБ се скъса да хвали прокуратурата

Прогнозите на социолозите, че партия „Републиканци за България“ няма никакъв шанс да влезе в следващия парламент очевидно действат негативно на менталното здраве на Цветан Цветанов.

В събота вечерта, пресцентърът му разпространи уникално съобщение, в което… се осъждат арестуваните „руски шпиони“ при поредната пародийна прокурорска акция. „ПП „Републиканци за България“ осъжда членовете на разкритата и неутрализирана шпионска група в Министерство на отбраната“, пише в позицията на партията на Цв. Цв. След това следват препоръки да им бъдат наложени строги най-строги наказания…

„Много тежко е за обикновените данъкоплатци да знаят, че онези, които са призвани по Конституция да ги защитават са ги предавали и то за жълти стотинки. Няма как българските граждани да имат добро отношение и да обичат армията си при наличието на предатели на българските национални интереси в нея“, пише в драматичната позиция на „Републиканци за България“.

„Осъждането“ на задържани по прокурорски подозрения от политическа партия е без прецедент в най-новата ни история. Дали „руските шпиони“ са виновни или може да каже единствено българският съд. Защото прокуратурата тази седмица твърдеше, че е заловила огромно количество фалшиви банкноти, които обаче се оказаха реквизит за сватби и кръщенета!

Колкото до хвалбите на Цветанов към Иван Гешев – те имат лесно обяснение. Прокуратурата напълно го изпра за апартаментните му схеми и затова сега шефът на републиканците с радост обяснява, че „има само едно жилище“.

Опитите на Цветан Цветанов да се изкара „ЧОВЕКЪТ на САЩ“ у нас са повече от комични и предизвикват единствено презрение и съжаление. Използването на американски лобистки компании, уреждащи срещу заплащане среща и снимка със сенатор или участия в платени международни форуми, не можаха и няма да му създадат така желания от него имидж на проамерикански политик.

2 коментара

  1. Анонимен каза:

    ДА ВЛЕЗЕ В ПАНДИЗА ЗА УШТЕТЯВАНЕ НА ДЪРЖАВАТА С ПАРИЧНИ СРЕДСТВА

  2. Анонимен каза:

    Май продажника си Ти

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране