22.04.2021 | 18:44
Потрес! Шампионът по културизъм от „Фермата“ стана жена
Тихомир Рангелов вече се казва Мелиса

Балканският шампион по културизъм Тихомир Рангелов, взел участие във „Фермата“, излъчен през 2019 г., смени пола си. Той накара всички да говорят за него, признавайки в ефир, че е хомосексуалист и има дългогодишна връзка с влогъра Красимир Николов – Стамбини, с когото живеят на семейни начала.

Неотдавна Тихомир лично обяви, че е транс, показвайки преобразяването си в социалните мрежи, където заличи името, дадено му по рождение, заменяйки го с Мелиса Рангелова.

От известно време насам той качва в акаунтите си снимки, проследяващи прехода му от единия пол към другия, на които е напълно неузнаваем. На изображенията ясно се вижда, че той е свалил значителна част от теглото си, а освен това е пуснал по-дълга коса, която е изрусил, и си е поставил два пиърсинга.

До момента без никакви хирургични намеси и интервенции. Още съм в самото начало, тепърва предстоят големите промени. Много ми помогнаха 3-те метода за детоксикация, алкализация, пречистване и подмладяване на организма и кожата. Истината е, че много дълги години отлагах това… и сега следвам сърцето си истински. Осъзнавам, че съм тръгнала по-доста труден и дълъг път. Определено имам нужда от това сега“, написа той, говорейки за себе си в женски род, към колаж от две свои снимки, показващи го преди и сега, пише Dir.

В една от публикациите си риалити звездата разкри, че е свалил цели 30 килограма, но така се чувства по-щастлив от всякога. За да онагледи думите си, приканвайки потребителите на виртуалното пространство да открият разликите, той сподели втори колаж, като на една от фотографиите в него дори позира по бельо – слипове и сутиен.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране