22.11.2019 | 10:56
Потресаващо! Мъж отхапа носа на шофьор в София, изцапа му и колата с яйца
Пострадалият зове човекът, който ги разтървал, да свидетелства срещу злодеят с острите зъби

Мъж отхапа носа на шофьор в София, изцапа му и колата с яйца. Драмата се разиграла на тротоара. Пред Нова телевизия пострадалият сподели, че два сантиметра от носа му липсват и разказа как злодеят с острите зъби го захапал докато се биели без ясна причина.

„Човекът, който е отхапал носа му, е носил кора с яйца. Може би охранителната камера на някое от близките магазинчета е „запечатала“ лицето му. Нека собствениците на търговските обекти прегледат записите“, призова водещата на „Здравей, България“ Аделина Радева.

„Както пътувах за взимане на храна от ресторант, чух силен удар по колата. Спрях да видя за какво става. Имаше двама на тротоара. Единият се ежеше колко бил силен. Питах го какво се е случило. Не разбирах причината за агресията му, а той ръкомахаше и посегна да ме удари, но му отбих удара. Сбихме се, паднахме на земята“, разказва човекът с отхапания нос.

„Видимо нищо му нямаше, но с тези действия не бе нормален. Нещо каза за пешеходна пътека“, добавя раненият шофьор.

На въпроса как се е спасил той отговори, че бръкнал в очите на нападателя и също го ухапал. Сега обаче издирва човекът с по-острите зъби.

„Той е 40-45 -годишен. По-едър е от мен с една глава. Може би е с височина 190 см. Беше с черно яке, сини дънки“, разказва пострадалият.

Той сподели, че след като се прибрал, видял, че колата му отвътре е изцапана с яйца.

„Имах голяма кръвозагуба. Вчера бях на разпознаване в полицията. 10 снимки ми показаха, но за нито едно от лицата не съм сигурен. Искам да призова мъжът, който ни разтърва, да стане свидетел. Трябва да намеря този, който ме нападна, за да си плати финансова страна на страданията“, каза още мъжът с отхапания нос.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране