02.07.2015 | 0:03
Пребиха мургав любовчия на селско гробище
Бабаитите го хвванали пред хипермаркет във Враца

Мургав младеж от Враца е отвлечен и пребит от четирима здравеняци край гробището на близкото село Нефела, съобщиха от полицията. Наказателната акция е проведена посред бял ден във вторник.

Бабаитите забърсали 28-годишния момък пред хипермаркет в града по обяд. Натоварили го в „Мерцедес” и го закарали пущинака, където започнали да го налагат зверски. След мелето го зарязали в безпомощно състояние и отпрашили с автомобила. Когато дошъл на себе си, пребитият успял да стигне до чешмата в селото. Там го намерили местни хора, които извикали линейка.

Младежът ги помолил да не звънят на полицията, но екипът на Спешния център извикал ченгетата. Според кмета на селото Радослав Котов, младежът вероятно е удрян с тояги по цялото тяло и най-вече по гърба, по който имало кървави следи. Но той явно е успял да предпази главата и лицето си, защото те били почти невредими.

Местните пък подочули, че в цялата история е замесена жена, с която окървавеният ром въртял любов. Той много добре знаел кои са нападателите му, но пред униформените твърдял, че въобще не ги познава.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране