03.06.2015 | 0:37
Пребиха Стойка Пипирудата в Италия
Тя нападнала рускини със спрей, понеже знаела, че гледат пренебрежително на българките

Риалити героинята от първия „Биг Брадър“ Стойка Стефанова станала жертва на побой. Тя сама призна това  в телевизионно предаване, я побойничките били няколко рускини.

„Направо ме смляха от бой“, оплака се  Стойчето, която в момента се изявява като актриса в София.

На самата нея рускините не й били направили нищо, но знаела отнякъде, че се отнасяли пренебрежително към българите и затова тя поискала да ги накаже, като ги напръска със спрей. Както чужденките  си стояли и зяпали забележителностите, Пипирудата преминала в наказателна акция и впръскала веществото в очите им.

„Бях си купила един спрей така да си го имамза самозащита и реших, че мога да го използвам срещу рускините. Смятах, че ще замръзнат и ще останат парализирани в момента, в който ги напръскам, но това изобщо не се случи. Ядосаха се и ме набиха“, обясни Стойка.

Така и не стана ясно защо тя ги е атакувала със спрея, но като се имат предвид скандалите, които правеше в Брадъра и вдигаше участниците на нокти и им пилеше нервите, явно е получила изблик на вдъхновение и агресия или просто е искала да накаже всички руснаци, понеже я гледали пренебрежително.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране