13.01.2015 | 13:01
Пренасят военна техника за Украйна през България
Той показа видео как по магистрала Хемус автовози превозват украински военни джипове

Лидерът на „Атака“ Волен Сидеров показа за първи път по ТВ Алфа видеоклип, в който се вижда как по автомагистрала „Хемус“ автовози пренасят военни автомобили за Украйна през България. Джиповете са УАЗ 469 – Хънтър и са с украинското знаме. Видеото е заснето на 9 януари 2015 г. от зрител близо до Ловеч и Ябланица.

Сидеров коментира, че видеоклипът е доказателство за неговите тези, че България участва в снабдяването с оръжие на фашистката хунта в Украйна. Той беше категоричен, че „Атака“ ще зададе въпрос в рамките на парламентарния контрол на министър-председателя дали снабдяването на Украйна с оръжие е официална политика или това, което се вижда на клипа е контрабанда.

Лидерът на „Атака“ изнесе информация, в която собственикът на българската фирма, която снабдява украинците с оръжие, потвърждава това.

„България участва в играта на ЦРУ. Снабдява с оръжие джихадистите в Сирия и Ирак, снабдява фашистката хунта в Украйна с оръжие и военна техника. Вие си отговорете дали е вярно това, което говоря от месеци от всички възможни трибуни, че България е въвлечена във война и това неминуемо ще доведе до ответни мерки. Който участва във войната на едната страна, той ще получи удар от другата, срещу която воюва. България в момента не е само плацдарм, но и доставчик на оръжие. Тя е застанала на страната на САЩ в битката на Вашингтон с Русия“, заяви Сидеров.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране