19.02.2024 | 17:10
Превърнаха предаването на Гала в комшийски клюкарник
Домакините са бесни, че панелистите на блондинката от Плевен съвсем са се разпищолили, а последния епизод направо не е за споделяне

Не стига, че „На кафе“ се превърна на комшийски клюкарник, ами последното предаване буквално бе като филм за възрастни. Това твърдят зрителите на шоуто по Нова телевизия. Домакините са бесни, че панелистите на блондинката от Плевен съвсем са се разпищолили, а последния епизод направо не е за споделяне.

Според хората, които следят внимателно предаването на Гала, последния епизод се превърнал в сценарий на розови филми.Не стига че трябва да слушат доста личните, че дори и пиперливи подробности около живота им извън студиото, те станаха свидетели и на откровени пикантерии.

Гала и екипът й завършиха седмицата с рождения й ден. После бе празника на виното и любовта, а те преминаха в явно флиртаджийско настроение, че и отгоре. Дамите в екипа се постараха да бъдат като актриси от розовите филми.

Дора Капустина-Милев се появи с толкова дълбоко деколте, че по-възрастните зрители от мъжки пол получили сърцебиене, а по-младите били на прага на развода, свидетелстват зрителки. Гергана Змийчарова , водещата на туристическата рубрика, демонстративно се разходи из студиото, а полата й бе толкова къса, че дори се видя с какви гащички е дошла на работа, беснеят фенки на „На кафе“.

Разгонената Гала също не остана по-назад. Като влюбена ученичка тя мушна молива си в косата на любимеца си Дарин Ангелов, а той й отвърна с инфантилна усмивка.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране