07.05.2019 | 0:01
Принц Хари и Меган Маркъл си имат момченце
Предвидено е семейството да живее в резиденцията "Фрогмор"

Братът на престолонаследника на британската корона – принц Хари – и неговата съпруга Меган Маркъл вече си имат момченце, след като преди броени часове тя е родила, съобщават световните медии, цитирайки самия принц Хари.

Той допълва, че все още мислят как ще се казва детето.

Майката и бебето се чувстват много добре. „Безкрайно се гордея със съпругата си. И както би казал всеки баща, бебето е невероятно“, с неслизаща от лицето му усмивка коментира Хари.

Предвидено е семейството да живее в резиденцията „Фрогмор“.

Тъй като новината бе съобщена от самия Хари пред дома им, това подхрани теорията, че Меган е избрала т.нар. домашно раждане, коментират британските медии. Всъщност принцът не обяви това директно, но пък от думите му стана ясно, че е присъствал лично на раждането. Той сподели, че двамата с майката са безкрайно развълнувани, че раждането на сина му е най-невероятното нещо, което му се е случвало, и че думите не му стигат да опише това, през което минава всяка жена, дарявайки живот.

Таткото добави, че бебето се е родило малко след термина. Така се случи и с първото дете на брат му Уилям, което Кейт Мидълтън преноси десетина дни.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране