30.05.2023 | 15:33
Принц Хари се готви за развод с Меган и спи по хотели?
Хари е потърсил услугите на бракоразводни адвокати

Принц Хари и Меган Маркъл се разделят или поне така твърди кралският автор Анджела Левин. Левин казва, че отчуждението между херцога и херцогинята на Съсекс става все по-голямо.

Появявайки се по Sky News, коментаторката Дейзи Коузенс пък каза, че Хари е потърсил услугите на бракоразводни адвокати и това издава, че с голямата публичност идва и „голям натиск“.

Говорейки в шоуто в неделя вечер, Дейзи каза: “Няма да се изненадам, ако нещо от това е вярно.”

Лейди Колин Кембъл, британска телевизионна личност и кралски експерт, наля масло в огъня, след като разкри, че напоследък Хари отсядал в хотели, а не в семейния дом.

Според Кембъл, Хари напоследък прекарвал много време в хотел близо до семейната къща в Монтесито, Калифорния и в друг хотел в Ел Ей.

Лейди Кембъл също обсъди херцога и херцогинята на Съсекс с GB News, където каза: “В брака се предполага, че има проблеми от известно време. Искам да кажа, чух от пет напълно надеждни източника, че Хари е извикал адвокатите преди няколко месеца.”

Ако всичко това е вярно, разпадът в отношенията на Хари и Меган се случва малко преди петата годишнина от сватбата им.

Луиз Робъртс, колумнист в News Corp, каза, че известният кралски иконом Пол Бърел вярва, че принц Хари остава в брака с Меган само заради децата им. Според Луиз, Пол обяснил, че Хари не иска да остане женен за Меган Маркъл, но приоритетът му е да гледа как растат двете му деца Арчи и Лилибет.

Кралският иконом Пол Бърел поддържа връзка с принц Хари и принц Уилям, откакто майка им принцеса Даяна почина през 1997 г., така че е много интересно да чуем мислите му по този въпрос.

Хората обаче остават скептични към слуховете за развода.

Много новинарски сътрудници и кореспонденти напомниха на зрителите в последните дни, че Хари и Меган имат многомилионна сделка със стрийминг платформата Netflix, за която им трябва съдържание, и един развод би променил драстично плановете им.

Говорейки за Sky News Australia, Дейзи Коузенс също отбеляза, че светската двойка се нуждае от обществено внимание, за да продължи да прави съдържание за Netflix и Хари да продължи да пише книгите си. Тя каза: „Няма да се изненадам, ако това всъщност са много пресметнати изтичания на информация от лагера на Съсекс. […] Дори самата лейди Колин Кембъл каза да сме подготвени, защото почти всичко, което излиза от лагер Монтесито, е лъжа.“

Коузенс също така спомена, че къщата на Хари и Меган струва над 12 милиона долара и има 26 стаи вътре, което повдига въпроса защо той просто не остане в една от тези стаи, ако наистина има разделение?

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране