11.02.2015 | 8:13
Проблясъци: Пред студена война сме
Иво Инджев: Русия е фашистка държава

„Не сме пред война, но сме пред студена война“. Това каза социологът Андрей Райчев пред Нова ТВ по повод събитията в Украйна. Според него Европа не иска да си отваря още един фронт, тъй като вече има друг заради „Ислямска държава“. Райчев изтъкна, че Европа не е единна в позицията си срещу Русия

„За САЩ историята е изгодна, случва се далеч, нищо не им струва, произвежда любимия враг Русия. Русия иска да спре разширението на НАТО. Ако Украйна влезе в НАТО от натовска територия Москва ще може да се бомбардира с оръдие“, обясни Райчев.

„Има пропагандна война в България много отдавна. Ако се вярва на руската пропаганда украински командоси са завладели руска територия, така излиза. Много лоши са американците, защото са раздавали бисквитки на Майдана. Путин раздава подкупи и тежки оръжия. Сепартистите в Украйна превъзхождат една редовна армия“. Това смята журналистът Иво Инджев. Според него война не е възможна заради ядреното възпиране.

Инджев изтъкна, че Русия се превъоражава най-активно. Той припомни, че през 2008 г. нещо подобно на това, което става Украйна, се е случило и в Грузия. Инджев обяви Русия за фашистка държава

3 коментара

  1. шушумыгын каза:

    Не само е фашистка държава ,защото няма разлика между фашизъм и комунизъм но Русия се превръща все повече в дяволско изчадие!

  2. Авкинов каза:

    Най ми е противно да чета,каквото са изплюли червеи,които току що са изпълзели от миризливата тиня.Да наречеш Русия фашистка държава,означава,че чавга ти е изпила редкият мозък.

  3. Костов каза:

    Инджев или страда от маниакална обсесия, или е долен платен продажник.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране