22.10.2020 | 16:57
Проф. Маринов: Ако ДАНС огласи „доброжелателите“ на Радев, трябва да посочи името на Борисов
Безумие е да подаваш информация срещу собствената си страна
Няма как ДАНС да огласи „доброжелателите“, които са искали визитата на президента Румен Радев в Естония да бъде провалена, защото това означава, че трябва да бъде посочено името на министър-председателя. Това каза пред БНР проф. Александър Маринов, председател на Стратегическия съвет при президента.

„Нищо не се случва без указанието на министър-председателя. Той със собственото си двуличие говори едно, прави друго, но това не е прецедент… Безумие е да подаваш информация срещу собствената си страна. Противоречия могат да се решават по друг начин, не когато засягат подобни въпроси. Хората, които саботират това нещо, разсъждават от гледна точка на личен престиж и смятат, че президентът прави, за да извлече личен капитал от това нещо. Той няма нужда от такъв капитал, той има достатъчно друго капитал, ако говорим за доверие“, допълни той.

И допълни: „Когато се подготвят и провеждат такива посещения, се вземат всички мерки за сигурност… Президентът има три отрицателни теста за четири дни и след като е доказано, че не е носител на вируса, защо да бъде под карантина. Когато се подготвят и провеждат такива посещения, се вземат всички мерки за сигурност… Президентът има три отрицателни теста за четири дни и след като е доказано, че не е носител на вируса, защо да бъде под карантина“.

1 коментар

  1. Alexn каза:

    Колкото Радев е доброжелател на Борисов, толкова и Борисов е доброжелател На Радев! Взаимно е!
    А този вирус навярно има някакъв инкубационен период. Ако днес си имал контакт със заразен, навярно трябват поне 3-4 дена преди да бъдеш подложен на тест?!?!!! Знам ли? И ако човек е отговорен и мисли за другите, а политиците твърдят че са такива би било редно даже сами да си наложат самоизолация за 4-5 дена докато им направят реален тест.
    Ясно е че всички политици са лицемери и не искат да стоят в карантива!

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране