19.03.2015 | 12:33
Проф. Вучков: Беновска и Мира Радева са „кокошките на Борисов“
Бареков и Василев ме излъгаха!

Вездесъщият проф. Юлиан Вучков изригна срещу присъствието на жените в българската политика.

„Кои са те? Мая Манолова и Десислава Атанасова ли? Те са едни свирепи жени! Искат да разкъсат опонента си! Какво да кажа за Кристалина Георгиева? Тя е лицемерна и мазна. Идва в България само да иска пари от нас да помагаме на нуждаещи се държави. Ние сме най-бедни в Европа и вместо това, да каже пред ЕС, че ние се нуждаем от помощ“, разгневи се пред ТВ7 Професора.

Според него Менда Стоянова имала каменно излъчване, Кунева говорела през рамото си с колегите и журналистите, а Надежда Нейнски я интересувало само темата за НАТО и ЕС. Вучков коментира и Цецка Цачева, която мислела само за преавилника, но не и за неговото съдържание. Той не пропусна да използва дадената му трибуна да обърне внимание за пореден път на столичния кмет Йорданка Фандъкова и користно да я попита кога щяла да махне грозния по думите му паметник „1300 години България“ на НДК, който се намира на 100 метра от дома му и очевидно му загрозява всекидневните му разходки в района.

Той не пожали и журналистката Илиана Беновска, както и социолога Мира Радева, като ги обиди, че са „кокошките на Бойко Борисов“. След това обаче Професора се усети, че наранява дами и им се извини. Според него журналисти и депутати от ГЕРБ излишно боготворят премиера, и трябвало да има охлаждане на страстите. Вучков допълни, че в България липсва истинска социология и че „специалистите“ в тази област само говорели и правели дебати, но от тях нямало смисъл. Той не пропусна да разкритикува и мъжете политици. Според него е било недопустимо Димитър Попов, Любен Беров и Филип Димитров само с адвокатския си стаж да стават премиери. Вучков не пропусна и Иван Костов, който имал малко опит като финансов министър и депутат. Професора бе най-възмутен от Сергей Станишев, за когото припомни, че работил в канцелария на „Позитано“ 20, след което станал премиер.

„Трябва да сте щастливи, че Николай Бареков и Цветан Василев вече не са ви началници“, обърна се в заключение към водещите Вучков. За него и двамата са лъжци. Настоящият евродепутат обещал предаване на Професора, който чакал 5 месеца да стартира, но то така и не се реализирало. Проф. Вучков лично питал Цветан Василев, който по онова време бил шеф на ТВ7, какво се случва, но и той му казал, че така или иначе – нямало място за Вучков в телевизията.

2 коментара

  1. психо каза:

    Е люба Кулезич къде забрави дъртак луд

  2. КАТЯ каза:

    Ми те са цял курник, що само две!

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране