10.08.2015 | 0:03
Психясал американец уби 5 деца и 3-ма възрастни
49-годишният мъж се барикадирал в дома на жертвите си

Мъж уби 5 деца и 3 възрастни в предградие на град Хюстън, САЩ. Убиецът, който е бил издирван със заповед за арест заради насилие, причинено на член на избитото семейство, е стоял цял час в къщата преди да се предаде на полицията, съобщава „Ю Ес Ей Тудей”.

По неизвестни засега причини американецът уби 8 души в американския щат Тексас. Той се е предал без съпротива. След като полицията пристигнала на мястото, бил повикан екип от специални части, които да съдействат за проникване в къщата и провеждане на разследване. Преди да влязат те видели тялото на дете през прозореца.

Тогава полицаите решили да нахлуят и барикадиралият се вътре 49-годишен мъж открил стрелба. Полицаите се прикрили и изчакали идването на специалните части. След час стрелецът сам се предал без повече съпротива. „На този етап изглежда имаме 5 деца и 3 възрастни. Възрастта и полът им не се съобщават, както и причините за смъртта. Медицинска експертиза ще трябва да определи причината за смъртта”, обяви говорител на полицията. Освен че не е ясно каква е връзката между жертвите и убиеца, засега няма теория какви биха могли да бъдат мотивите му.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране