12.09.2020 | 13:28
Рашидов: Борисов не е мутра
При гражданска война такъв бой ще падне и такъв ще го отнесат...

Естествено, има смяна на поколенията и те ще направят своя живот такъв, какъвто те искат да го живеят. Аз това всичкото го приемам. Но кой ги води? Кои са организаторите? Тия млади момчета на по 65 години, тези комсомолчета? Познаваме ли тези, които искат да яхнат тази млада енергия, знаем ли им биографиите? По-късно ще ги разкажа сигурно и аз, заяви пред bTV депутатът от ГЕРБ Вежди Рашидов.

Това, което става, тази агресия – искат да ни убиват, искат Народен съд, искат бесилки. Това ли е демокрацията? Това ли ще стане? Това че много хора мълчат, не значи, че са се смирили да бъдат заплашвани от двама-трима полудели хора. Дават ли си сметка, че при една гражданска война такъв бой ще падне и такъв ще го отнесат. Кой ще им прости те само да посягат? – попита Рашидов.

Борисов не е нито мутра, нито вреден. 10 години той изгради куп неща. Ако не го признаем – срамота. Дай пълно отрицание! Че кой друг е направил? Днес пътуваме до Бургас за два часа и половина, пътувахме само два часа на Петолъчката, каза още депутатът от ГЕРБ.

По думите му преди няколко месеца той е видял желание за смирение от страна на премиера Бойко Борисов, но президентът не му е отговорил със същото.

Рашидов призова „големите мъже“ в държавата – Борисов и Радев, да седнат на една маса и да потърсят помирение.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране