12.03.2015 | 8:22
Рeформаторският блок е новото ДПС – преяжда с власт
Където се отвори местенце, кандидатът е на реформаторите

Реформаторският блок е новото ДПС заради преяждането с власт. Където се отвори местенце, кандидатът е на реформаторите. Това става на гърба на ГЕРБ и те трябва да се усетят.

Това обяви пред bTV лидерът в оставка на АБВ Георги Първанов.

Така той отговори на лидера на ДСБ Радан Кънев, който когато президента Първанов обяви, че подава оставка, каза, че му, паднало голямо гайле.

„Гледам снизходително на такива изказвания. Всеки има право на своя политически пубертет. Има нещо друго. Какво прави Реформаторския блок в момента. Имаме доста резерви към тяхното поведение. Реформаторите са новото ДПС относно преяждането с власт”, каза президентът.

В деня на подаването на оставката от Георги Първанов съпредседателят на Патриотичния фронт Валери Симеонов също каза, че „това е добър ден за България”. „Историк съм и трябва да отбележа, че няма такъв език в българската политика, какъвто демонстрира Валери Симеонов. Това е най-грозния език, употребяван от трибуната от Народното събрание”, каза Първанов и се върна към реформаторите, за да добави, че според него Радан Кънев е безгрижен човек и се съмнява да има каквито и да било гайлета.

1 коментар

  1. Петрушев каза:

    Първанов,след като правиш такива изявления,какво търсиш в тази коалиция бе аранкоулу.На 26-сти април,това ще ти коства лидерството с твоите заигравания,които явно нямат край.Прибери си льохмана,обиколи си структурите ако са останали такива и се яви на изборите през есента с твоя физиономия.До вчера бях твой симпатизант с намерение да членувам в АБВ,но сега категорично отхвърлям в съзнанието си всичко свързано с твоята организация.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране